Продавець Интернет-магазин семян Агролидер розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
246 відгуків
+380688282308
УкраїнаХарківська областьХарківпер. Севастопольский, 2б
Cемена овощных культур и цветов

Насіння перцю гіркого "Харуз"

Насіння перцю гіркого "Харуз"
влево
  • Насіння перцю гіркого "Харуз", фото 2
  • Насіння перцю гіркого "Харуз", фото 3
  • Насіння перцю гіркого "Харуз", фото 4
  • Насіння перцю гіркого "Харуз", фото 5
вправо
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: AL-S0026

3 грн.

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн.

Насіння перцю гіркого "Харуз"
Насіння перцю гіркого "Харуз"В наявності
грн.
Купити
+380688282308
Купити
+380688282308
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Перець гіркий «Харуз» — ранньостиглий сорт. Вегетаційний період 92-94 дня. Рослина полуштамбова (у нижній частині стебла утворюється 1-3 втечі). Плоди видовжено-конічної форми, пониклі, в технічній стиглості темно-зеленого кольору, в біологічній — яскраво-червоні, з сильним глянцем, великі, виростають в довжину 20-28 см, товщиною стінки 1,2–2,5 мм і вагою 30-45 р з яскраво вираженим перцевим ароматом. М'якоть перцю «Харуз» має пікантний гострий смак, вміст сухої речовини становить до 13,5 %, вітаміну C — до 220 мг на 100 г маси, що забезпечує придатність плодів до висушування. Своєю гостротою гіркий перець зобов'язаний алкалоиду капсаицину, який і додає перцю дуже гострий смак. У даного сорту капсаїцин міститься у всьому плоді, крім квіткового кінця (носика). Врожайність близько 35 т/га цього перцю. Даний сорт стійкий до фузаріозного в'янення. Перець гіркий «Харуз» використовується як спеція у свіжому і висушеному вигляді. Плоди гострого перцю «Харуз» надають стравам пікантний смак, використовуються в якості спецій.

Вирощуючи розсаду перцю, слід пам'ятати, що вони не люблять пересадки, тому посів краще проводити безпосередньо в стаканчики, касети без пікіровки. Насіння висівають за 55-60 днів до пересадки на постійне місце. У відкритий грунт висаджують, коли мине загроза заморозків і середньодобова температура буде стабільною: повітря — на рівні +13-15 °C, а грунту — 10-12 °C. Рослини слід розташовувати так, щоб вони своєю листової масою створювали тінь, захищає кореневу систему від перегріву. Глибина посадки повинна бути на рівні сім'ядольних листків. При висадці розсади воду заливають безпосередньо в лунку — по 0,5–1 л в кожну.

Пам'ятаєте!Перець вимогливий до світла — йому необхідно рясний сонячне світло з моменту появи сходів і до кінця вегетації. При вирощуванні перцю в затінених місцях врожай різко знижується.

Технічні характеристики перцю гіркого «Харуз»

•ранньостиглий;

•вегетаційний період 92-94 дня;

•тип рослини — полуштамбовый;

•забарвлення плоду : темно-зелена, при дозріванні яскраво-червоне.

•довжина плоду — 20-28 див. товщина стінки плоду — 1,2–2,5 мм;

•маса плоду — 30-45 р.

•форма плоду — видовжено-конічна;

•врожайність — 35 т / га;

•має пікантний гострий смак;

•стійкий проти фузаріозного в'янення.

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникУкраїна
КультураПерець
Тип продукціїПосівний (насіння)
Ґатунок/Гібрид  Харуз
ГМОНі
Насіння в упаковці10 шт.
Інформація для замовлення
  • Ціна:грн.