Насіння перцю гіркого "Харуз"

- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: AL-S0026
3,99 грн
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн.
Перець гіркий «Харуз» — ранньостиглий сорт. Вегетаційний період 92-94 дня. Рослина полуштамбова (у нижній частині стебла утворюється 1-3 втечі). Плоди видовжено-конічної форми, пониклі, в технічній стиглості темно-зеленого кольору, в біологічній — яскраво-червоні, з сильним глянцем, великі, виростають в довжину 20-28 см, товщиною стінки 1,2–2,5 мм і вагою 30-45 р з яскраво вираженим перцевим ароматом. М'якоть перцю «Харуз» має пікантний гострий смак, вміст сухої речовини становить до 13,5 %, вітаміну C — до 220 мг на 100 г маси, що забезпечує придатність плодів до висушування. Своєю гостротою гіркий перець зобов'язаний алкалоиду капсаицину, який і додає перцю дуже гострий смак. У даного сорту капсаїцин міститься у всьому плоді, крім квіткового кінця (носика). Врожайність близько 35 т/га цього перцю. Даний сорт стійкий до фузаріозного в'янення. Перець гіркий «Харуз» використовується як спеція у свіжому і висушеному вигляді. Плоди гострого перцю «Харуз» надають стравам пікантний смак, використовуються в якості спецій.
Вирощуючи розсаду перцю, слід пам'ятати, що вони не люблять пересадки, тому посів краще проводити безпосередньо в стаканчики, касети без пікіровки. Насіння висівають за 55-60 днів до пересадки на постійне місце. У відкритий грунт висаджують, коли мине загроза заморозків і середньодобова температура буде стабільною: повітря — на рівні +13-15 °C, а грунту — 10-12 °C. Рослини слід розташовувати так, щоб вони своєю листової масою створювали тінь, захищає кореневу систему від перегріву. Глибина посадки повинна бути на рівні сім'ядольних листків. При висадці розсади воду заливають безпосередньо в лунку — по 0,5–1 л в кожну.
Пам'ятаєте!Перець вимогливий до світла — йому необхідно рясний сонячне світло з моменту появи сходів і до кінця вегетації. При вирощуванні перцю в затінених місцях врожай різко знижується.
Технічні характеристики перцю гіркого «Харуз»
•ранньостиглий;
•вегетаційний період 92-94 дня;
•тип рослини — полуштамбовый;
•забарвлення плоду : темно-зелена, при дозріванні яскраво-червоне.
•довжина плоду — 20-28 див. товщина стінки плоду — 1,2–2,5 мм;
•маса плоду — 30-45 р.
•форма плоду — видовжено-конічна;
•врожайність — 35 т / га;
•має пікантний гострий смак;
•стійкий проти фузаріозного в'янення.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
ГМО | Ні |
Культура | Перець |
Насіння в упаковці | 10 шт. |
Сорт/Гібрид | Харуз |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
- Ціна: 3,99 грн