Вага 10 г
Спогади про вирощування кавунів зникають у давні часи ще до н. е. Їх вирощують в Африці, але не як солодкі ягоди, а на кісточкову олію з кавунів, яка дуже цінується й у наш час. В Європі кавуни почали вирощувати тільки в 16 столітті. Кавун «Сахарний малюк» є ультраранним сортом, плоди якого можна збирати через 75-80 днів. Плоди мають не великі з яскраво-червоною м'якоттю, дуже солодкі. Завдяки високим смаковим якостям, вирощування цього сорту поширене в усьому світі. Цей кавун прекрасно росте на родючих легких ґрунтах. Добрива у формі торфу, гної вносять восени під добре перехресну землю. У середній смузі кавуни «Сахарний малюк» можна виростити у відкритому ґрунті, попередньо накриваючи посіви плівкою. Після перших входів плівку знімають. Для отримання якісних урожаїв ця культура вимагає підживлення калійно-фосфорнимі добрива. Спочатку підживлення здійснюється через кілька тижнів після садіння насіння, а далі — у момент бутонізації. Після цього об'ємний поливання рослин. У період дозрівання плодів поливання припиняють.
Інформація для замовлення
- Ціна: 9,99 ₴