Продавець Агролідер — інтернет магазин насіння та засобів захисту рослин розвиває свій бізнес на Prom.ua 13 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
411 відгуків
+380 (66) 378-35-92
пер. Севастопольский, 2б, Харків, Україна
Cемена овощных культур и цветов

Насіння Баклажана Прем'єр

Насіння Баклажана Прем'єр
влево
  • Насіння Баклажана Прем'єр, фото 2
  • Насіння Баклажана Прем'єр, фото 3
  • Насіння Баклажана Прем'єр, фото 4
  • Насіння Баклажана Прем'єр, фото 5
  • Насіння Баклажана Прем'єр, фото 6
вправо
  • В наявності

0,95 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

Насіння Баклажана Прем'єр
Насіння Баклажана Прем'єрВ наявності
0,95 ₴
+380 (66) 378-35-92
+380 (66) 378-35-92
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Ранньостиглий баклажан «Прем'єр» для відкритого і закритого грунту. Дозріває за 105-112 днів, формує кущі заввишки до 60-70 см, відрізняється високими смаковими і технологічними якостями. Плоди темно-фіолетового кольору, щільні, з яскраво-білою м'якоттю, яка не має гіркоти; маса 250-300 г при вирощуванні на відкритому повітрі. Врожайність висока: в захищеному грунті – 50-70кг/м², у відкритому – 35-40 кг/м². Плоди використовуються для переробки, придатні для консервування. Баклажан прем'єр формує темно-фіолетові плоди по 250-300 г в умовах відкритого ґрунту. Період плодоносіння настає через 105-112 днів. Ранній сорт придатний для вирощування також у захищеному ґрунті, водночас врожайність підвищується практично в півтора-два рази. Якщо на полі з одного гектара вдається зібрати 35-40 т, то в теплиці цей показник становить 50-70 т/га. У плодів баклажана «Прем'єр» яскраво-біла м'якоть, яка не віддає гіркоти, а завдяки її високій щільності плоди мають прекрасну лежкість і транспортубельність. Сорт характеризується високими смаковими та технологічними якостями. Рослини досягають заввишки 60-70 см, на одному кущі формується по 6-8 плодів у біологічній стиглості темно-фіолетового кольору. Плоди використовуються в овочевій переробці, а також для консервування. Перед висаджуванням насіння можна обробити для швидкого проростання, використовуючи препарат або народні засоби, наприклад, сік алое. За температури від +20 °C до +30 °C насіння баклажану зійдуть упродовж тижня (за умови, що ґрунт буде добре зволожений). Період саджання насіння на розсаду — кінець січня-початок лютого. Готову та загартовану розсаду (період загартовування від 10 до 15 днів) висаджують на підготовлену ділянку в добре зволожений ґрунт на відстані не мені 25 см між рослинами. Водночас використовується метод перевалки з горщиків у ґрунт, щоб земляною ком не руйнувалася. Перед тим, як засипати лунки сухим ґрунтом, розсаду треба ще раз полити прогрітою на сонці водою. Під час вирощування баклажана «Прем'єр» ключовими чинниками успішного формування плодів є: - стабільна тепла погода; - добре освітлена ділянка; - багато сонячних днів; - удобрений ґрунт; - гарне поливання; - немає високорослих культур по сусідству. Баклажан «Прем'єр», як і інші сорти, дуже любить воду та потребує поливання розсади щодня та у внесенні комплексних добрив раз на 10-15 днів. Крім того, необхідно видаляти бур'яни та розпушувати міжряди після кожного поливання або дощу. Рослини потребують захисту від шкідників, і найчастіше вражаються колорадським жуком. Сучасні препарати можуть захистити кущі на тривалий період, але обробляти баклажан ними не рекомендується після цвітіння, щоб у плодах не накопичилися шкідливі речовини. Основні якості баклажана «Прем'єр»: • Раннєстиглість; • Урожайність: теплиці — 50-70 т/га, на полі — 35-40 т/га; • Висота рослин — 0,6-0,7 м; • Кущ сильно розвинений, прямостійкий; • Умови вирощування в ґрунті: відкритий/захищений; • Стійкість до шкідників і хвороб; • Період дозрівання — 105-112 днів; • Плодів на кущі від 6 до 8 штук; • Фарбування плодів — темно-фіолетова; • Поверхня гладка, блискуча; • Фарбування м'якоті — яскраво-біле; • Властивості м'якоті — щільна, гіркота не має; • Маса плода — 250-300 г під час вирощування у відкритому ґрунті; • Баклажани овально-циліндричної форми; • Смакові якості високі; • Вирізняється високими технологічними якостями; • Добре зберігається тривалий час; • Транспортабельність чудова.
Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникУкраїна
ГМОНі
Группа спелостиРанньостигла
Класс семянЕліта
КультураБаклажан
Маса плоду250 г
Насіння в упаковці20 шт.
Сорт/Гібридсорт
Тип продукціїПосівний (насіння)
Колір плодуФіолетовий
Характеристики насіннєвого матеріалу
Схожість95 %
Маса 1000 насінин5 г
Ботанічні характеристики
Висота рослинСередньорослі
ПосухостійкістьНі
Тривалість життяОднорічні
Стійкість до виляганняТак
ХолодостійкістьНі
Агрономічні характеристики
Строки посівуТравень, Квітень, Березень
Строки дозрівання112 дн
Тип вирощуванняУніверсальні
Упаковка
УпаковкаПачка
Інформація для замовлення
  • Ціна: 0,95 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner