Вага 0,5 г
Раннеспілий
В історії капусти Кольraбі трапляється ще в стародавньому Римі, задовго до нашої ери, але зараз заведено вважати батьківщиною Кольробі Сицилію. Вона широко обробляється в країнах Середньої Азії, Західної Європи, Китаю та Закав'язь. Відмітною рисою цього овочу є те, що в неї дуже коротка вегетація, і на одній грядці можна за сезон отримати два-три врожаю. Капуста Кольробі має круглий соковитий виріб, що схожий на кочеричку звичайної капусти, але за складом корисних речовин — перевершує її. Особливо славиться капуста Кольробі наявністю в ній вітаміну С, а також кальцію, що дає змогу її віднести до дієтичних овочів і рекомендувати її в їжу для зміцнення кісткової системи людини та зубів. У їжу рекомендують вживати капусту кольробі в сирому вигляді, очищивши її від верхньої шкірки, як картопельку. Її так само можна гасити та варити, залежно від обраної страви. Капуста Кольробі є холодостійкою рослиною, але їй потрібен і полив, хоча маючи розвинену кореневу систему, брак вологи переносить краще. Ми пропонуємо якісні насіння: вибір великий, і про кожну культуру ви можете почитати докладніше.
Характеристики
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Форма насіння | Кругла |
Інформація для замовлення
- Ціна: 3,99 ₴