Феноменальний столовий сорт гарбуза — дуже великої однорічної трав'янистої рослини, яка має прекрасні витіні стебла. Напевно, немає місця на нашій планеті, де люди не вирощують гарбуза. Незалежно від фарбування, форми та ваги, гарбузу вирощують так само, як і три сотні років тому, і його популярність лише набирає обертів. Гарбуз Арабатський належить до позднесілих сортів, її особливістю є лікячий плід, який можна успішно зберігати впродовж 3-4 місяців. Щоб гарбузи зберігалися тривалий час, необхідно не видаляти матовий наліт рожевого кольору на її корі. Вегетаційний період становить 118-127 днів.Сорт мускатний, довгостебельний давно випробуваний нашими городниками. А своєю назвою гарбуз зобов'язаний, найшвидше, частини суші з однойменною назвою, яка виступає в Азівському морі — Арабатській стрілці. Як тільки не називають цю 5-6 кілограмів гарбуза в народі: і «гітарою», і «грушею» через візуальну схожість плода, , який є вельми врожайним завдяки гарному зав'язуванню плодів.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | НК Еліт |
Країна виробник | Україна |
ГМО | Ні |
Група стиглості | Середньостигла |
Класс семян | Еліта |
Культура | Гарбуз |
Насіння в упаковці | 10 шт. |
Сорт/Гібрид | сорт |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Схожість | 95 % |
Маса 1000 насінин | 12 г |
Ботанічні характеристики | |
Висота рослин | Низькорослі |
Посухостійкість | Так |
Тривалість життя | Однорічні |
Стійкість до вилягання | Так |
Холодостійкість | Так |
Агрономічні характеристики | |
Строки посіву | Квітень, Березень |
Строки дозрівання | 120 дн |
Тип вирощування | Польові |
Упаковка | |
Упаковка | Пакет |
Інформація для замовлення
- Ціна: 6,95 ₴