1 г
Цибуля порей — це холодостійка дворічна рослина, яка утворює рівну довгу цибулину, що має форму циліндра. Чомусь у середній смузі цей сорт цибулі не особливо балують своєю увагою, а марно, високий вміст у луку солей калію дає змогу використовувати цибулю порей під час профілактики ожиріння, каменів у нирках і ревматизму. Смак у цього лука ніжніший, ніж у репчастого, тому гарнір із цибулі порі чудово підходить до м'ясних страв. городники-люблятьялини часто ставлять запитання, Чому не сходить насіння? Відповідь досить проста, багато залежить від підготовки ґрунту під посадку насіння. Ґрунт під посів лука готують із осені, перекопують, вносять усі необхідні добрива (як-от гній, деревна зола, компост, хлористий калій і суперфосфат). Навесні обов'язково вносять добрива сечовини або аміачної сталітри. У середній смузі цей сорт цибулі переважно вирощують із розсади, коли температура ґрунту досягне +15-20о С. Процес вирощування цибулі не обходиться без розпушування та прополювання, а також без окучування рослин. Отже, досягається збільшення білого стебла цибулини.
Інформація для замовлення
- Ціна: 3,99 ₴