Так повелося, що батьківщиною більшості овочів є Середземноморський регіон, звідки поширилися овочі по всьому світу. І хоча Греція і Стародавній Рим вже давно були знайомі з цим коренеплодом, до Європейської частини земної кулі буряк «столова Бордо» потрапила лише у XI столітті. У наш час буряк міцно увійшов до раціону харчування, він вважається дієтичним продуктом у всьому світі. Буряк «їдальня Бордо» є холодостійкою культурою і її висівають слідом за морквою, через 5-7 днів. Часто городники питають: чому не сходить насіння, адже вся агротехніка дотримана, а сходів немає. Треба врахувати, що при температурі ґрунту +4-5оС насіння не проростає, а знаходиться як би в сплячці, але схожість свою не втрачає. Як тільки температура ґрунту підвищується до +7-8оС, насіння починає проростати, і через 20 днів вже можна для буряків вносити азотні добрива. Прибирають буряк восени, до заморозків, зберігають у льохах та підвалах (добре вентильованих). Хочеться відзначити, що буряк отримає багато вітамінів С, Р, Е, В, фолієву кислоту, а також йод, залізо, калій та магній.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | НК Еліт |
Країна виробник | Україна |
Вага упаковки | 3 г |
ГМО | Ні |
Група стиглості | Середньостигла |
Класс семян | Еліта |
Культура | Буряк |
Сорт/Гібрид | сорт |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Колір плоду | Бордовий |
Упаковка | |
Вага | 3 г |
Упаковка | Пакет |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Схожість | 95 % |
Маса 1000 насінин | 12 г |
Ботанічні характеристики | |
Висота рослин | Середньорослі |
Посухостійкість | Так |
Тривалість життя | Однорічні |
Стійкість до вилягання | Так |
Холодостійкість | Так |
Агрономічні характеристики | |
Строки посіву | Березень, Квітень |
Строки дозрівання | 110 дн |
Тип вирощування | Польові |
Інформація для замовлення
- Ціна: 4,99 ₴