Кабачок як різновид гарбуза з Латинської Америки до Європи було завезено у XV столітті. Спочатку його вирощували як декоративну рослину досить довго, близько 300 років, і лише у XVIII столітті в Італії шинок почали вживати в їжу.
Кабачок «Білоплідний» відноситься до ранньостиглих сортів з періодом вегетації до 45 днів. Кущиста рослина сильногілляста з циліндричними плодами, які має гладку шкірку. Маса плодів сягає вагою 700 р. З одного квадратного метра площі можна зібрати до 7 кг врожаю. У цьому сорті кабачків використовують плоди молодого зав'язі, поки насіння перебуває у стані зародків.
У вирощуванні кабачок «Білоплодний» невибагливий і потребує проріджування та прополювання. Також періодично необхідно розпушувати міжряддя, щоб уникнути утворення ґрунтової кірки. Регулярний збір плодів сприяє утворенню нових зав'язей кабачків та тривалому плодоношенню. За своєю поживністю кабачки прирівнюються до огірків, але містять більше вітаміну С та сухої речовини. Використовуються кабачки для домашнього приготування та промислової переробки.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | НК Еліт |
Країна виробник | Україна |
Вага упаковки | 3 г |
ГМО | Ні |
Група стиглості | Ранньостигла |
Класс семян | Еліта |
Культура | Кабачок |
Маса плоду | 500 г |
Сорт/Гібрид | сорт |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Колір плоду | Білий |
Упаковка | |
Вага | 3 г |
Упаковка | Пакет |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Схожість | 98 % |
Маса 1000 насінин | 150 г |
Ботанічні характеристики | |
Висота рослин | Середньорослі |
Посухостійкість | Ні |
Тривалість життя | Однорічні |
Стійкість до вилягання | Так |
Холодостійкість | Ні |
Агрономічні характеристики | |
Строки посіву | Травень, Квітень |
Тип вирощування | Польові |
Інформація для замовлення
- Ціна: 4,80 ₴