Кабачок «Грибівський-37» належить до середньоранних сортів і характеризується довгоплетистими стеблами. Для цього сорту підбирають рівні зони городу, де є багато світла та досить місця. Плоди кабачків сорту «Грибівський-37» мають форму у формі циліндра, плоди з білою м'якоттю середньої щільності. У їжу використовують молоді плоди, у період, коли в них ще ніжна м'якоть. Період вегетації цього сорту кабачків становить до 50 днів, а збирання врожаю триває приблизно 40 днів. Урожайність кабачка «Грибівський-37» завжди тішить наших городників, максимально вона становить 7 кг/м2. Використання ранніх кабачків у домашній кулінарії заповнює брак вітамінів раннього літа.
Крім перероблення кабачків у кулінарії, їх успішно застосовують у косметології, що важливо для наших жінок. Немає потреби бігти в косметичний салон, коли під рукою ранні кабачки, з яких можна робити всілякі маски для обличчя або волосся. Напевно, не всім відомо, що якщо в шкіру голови втерти сік кабачка, він уповільнює появу сивини, а також пом'якшує загрубілі зони шкіри.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | НК Еліт |
Країна виробник | Україна |
ГМО | Ні |
Група стиглості | Ранньостигла |
Класс семян | Еліта |
Культура | Кабачок |
Маса плоду | 500 г |
Насіння в упаковці | 20 шт. |
Сорт/Гібрид | сорт |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Колір плоду | Білий |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Схожість | 98 % |
Маса 1000 насінин | 150 г |
Ботанічні характеристики | |
Висота рослин | Середньорослі |
Посухостійкість | Ні |
Тривалість життя | Однорічні |
Стійкість до вилягання | Так |
Холодостійкість | Ні |
Агрономічні характеристики | |
Строки посіву | Червень, Травень, Квітень |
Строки дозрівання | 50 дн |
Тип вирощування | Польові |
Упаковка | |
Упаковка | Пакет |
Інформація для замовлення
- Ціна: 4,80 ₴