Петрушка є найдавнішою культурою, історія якої налічує близько двох тисяч років, а батьківщиною є о. Сардинія у Середземному морі. З Сардинії петрушка, більш відома під назвою «гірська селера», потрапила до Греції, а звідти вже до Центральної Європи.
Петрушка «Коренева Цукрова» є середньостиглим сортом, з вегетаційним періодом 105 днів. У цій дворічній рослині використовуються в їжу та коренеплоди та листяна частина над коренеплодами. Культура має потужну розлогу листову розетку, заввишки до 20-25 см, і в кожній розетці є до 40 листків. Великі конусоподібні коренеплоди масою близько 60 г, мають сірувато-білий колір, сам коренеплід усередині білий. Загальна врожайність культури сорту «Корнева Цукрова» дорівнює приблизно 5,7 кг/м2.
Відзначимо чудові смакові характеристики кореневої частини, особливо зелені. Зараз неможливо уявити приготування будь-якої їжі без цього пряного овочу. Насіннєвий матеріал сорту «Корнева Цукрова» висівають у ґрунт, як у зиму, так і навесні. Причому підзимовий посів сприяє одержанню дуже ранніх урожаїв культури.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | НК Еліт |
Країна виробник | Україна |
Вага упаковки | 3 г |
ГМО | Ні |
Група стиглості | Пізньостигла |
Класс семян | Еліта |
Культура | Петрушка |
Маса плоду | 60 г |
Сорт/Гібрид | сорт |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Колір плоду | Білий |
Упаковка | |
Вага | 3 г |
Упаковка | Пакет |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Схожість | 92 % |
Маса 1000 насінин | 1 г |
Ботанічні характеристики | |
Висота рослин | Середньорослі |
Посухостійкість | Ні |
Тривалість життя | Дворічні |
Стійкість до вилягання | Так |
Холодостійкість | Так |
Агрономічні характеристики | |
Строки посіву | Березень |
Строки дозрівання | 180 дн |
Тип вирощування | Польові |
Інформація для замовлення
- Ціна: 4,80 ₴