Для вирощування перцю сорту «Ратунда Жовта» використовують суглинні грунти з гарною повітропроникністю. Хорошими попередниками для перців є зернобобові культури, а також капуста та огірки. Культура вирощується з розсади та висаджується у добре прогрітий ґрунт у віці 60 днів. Сорт перцю «Ратунда Жовта» є середньопізнім із періодом вегетації до 150 днів. Рослина має компактну середньорослу форму куща з густою облистненістю. Форма у плодів плоскоокругла, слаборебриста. Маса 140 г. Дозрілі плоди мають густо-червоний колір, м'якуш соковитий, м'ясистий, при цьому стінки перчиків дуже товсті. Для культури характерний напівгострий приємний смак, завдяки чому плоди використовуються для приправ та соусів. Зазначимо, що перець сорту «Ратунда Жовта» легко перезапилюється з гірким перцем у період цвітіння, тому висаджувати розсаду цих двох культур слід на значній відстані. Коли перець досягне технічної стиглості і злегка пожовкне, його зривають і поміщають у тепле місце, там він швидко набуває свого природного кольору.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | НК Еліт |
Країна виробник | Україна |
ГМО | Ні |
Група стиглості | Середньостигла |
Класс семян | Еліта |
Культура | Перець |
Сорт/Гібрид | сорт |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Колір плоду | Жовтий |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Схожість | 95 % |
Ботанічні характеристики | |
Висота рослин | Середньорослі |
Посухостійкість | Ні |
Тривалість життя | Однорічні |
Стійкість до вилягання | Так |
Холодостійкість | Ні |
Агрономічні характеристики | |
Строки посіву | Березень |
Строки дозрівання | 115 дн |
Тип вирощування | Універсальні |
Упаковка | |
Упаковка | Пачка |
Інформація для замовлення
- Ціна: 5,80 ₴