Набір насіння Пряності до
першим стравам Цей
набір пряних рослин добре підходить до перших страв і є незамінним
помічником на вашому столі. Аромат цих рослин привнесе у ваші супи незвично
душистого аромата. Легкі в вирощуванні, зручні в зберіганні (застосовуються також у
завушеному вигляді). Чебрець часто додають до супів із морепродуктами та рибою,
також їм приправляють овочеві супи-пюре з гарбуза, моркви та томатів. Не завадить
також додати кілька листиків чебрецю до бульйону з баранини, ця пряність
приховає специфічний смак і прискорить травлення. Коріандром заправляють супи в
виде зелени и семян. Також він смачний у поєднанні з картопляними, бобовими,
грибними спідницями. Селерам листовий дуже корисний, супам і бульйони він надає
терпкий, свіжий і приємний аромат. Тим, хто бажає схуднути, рекомендують
холодний суп-пюре із селери. Рослина Способ
вирощування Схема посіву Використовують Збирання сировини (місяць) Сельдерей листовой Насіння висіває
розсадним способом і потім переносять на зону. Висівають (місяць,
глубина) - II-III, 0,1см Листя, стебла,
кореневища у свіжому та сушеному вигляді IX-X Чебрець (тим'ян) (багатолітник) Насіння висіває
розсадним способом і потім переносять на зону. Висівають (місяць,
глибина) — IV, 1 см Схема висадки (см) —
60х15-20 Листя, молоді
пагони VI-VII (на другій
рік) Петрушка листова
«Гігантела» Насіння висіває в
відкритий ґрунт. Висівають (місяць,
глубина) - IV, X, 1-2 см Схема висадки (см) —
25x5-10 Листя у свіжому і
сушеном виде VI–IX Коріандр Насіння висіває в
відкритий ґрунт. Висівають (місяць,
глубина) - III-VII, 1,5-2 см Схема висадки (см)
-45x10 Листя у свіжому і
сушеному вигляді, насіння в сушеному вигляді VII–IХ укроп «Татран» Вирощування посівом
насіння в ґрунт. Висівають (місяць,
глибина) — III-IV, X, 1-2 см Схема висадки (см) —
15x45 Листя у свіжому і
сушеном виде VI–IX
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | SeedEra |
Інформація для замовлення
- Ціна: 16 ₴