Вітамінізована пряна зелень редису у формі мікрогрину — чудова добавка до м'ясних і овочевих страв, а також до бутербродів. У неглибоку ємність для вирощування насичують землю, трохи спресовують (шар ґрунту не більш ніж 4-5 см). Обов'язково наявність бортиків. Насіння (щоб отримати гарну схожість, використовуйте Seedera), необхідно розподілити по поверхні та зрости, можна злегка присипати зверху тонким шаром землі, можна цього не робити. Ємність треба закрити зверху або спеціальною кришкою, або затягнути плівкою. Кілька перших днів її тримають у темному місці, потім виставляють на світло. Водночас посадки насіння потрібно провітрювати щодня і, якщо в ґрунті вологи недостатньо, розпиляти воду на його поверхню. Треба пам'ятати, що насіння редису для мікрогрину проростає тільки у вологому, але не перевологому середовищі. На світлий підвіконня посадки можна перенести з появою стебла й дочекатися пари справжнього листя, коли саме час зрізати мікрозелені для вживання в їжу.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | SeedEra |
Інформація для замовлення
- Ціна: 16,50 ₴