Використовують не тільки як лікарський засіб, але і як ароматичні приправи в кулінарії
Це цінна пряно-кусова та лікарська рослина з приємним пряним смаком і запахом, завдяки вмісту в ній ефірних олій. Чебрець вирощують із насіння розсадним способом і потім переносять на ділянку, захищену від вітру, де вдосталь сонця. Насіння дуже дрібне, тому його висівають поверхнево, не глибше 1 см. Можна селяти як навесні у відкритий ґрунт, так і пізно восени під сніг. Дрібні сходи з'являються через 2-4 тижні та в перший час розвиваються дуже повільно. Зелень чебрецю збирають упродовж літа, починаючи від другого року.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | SeedEra |
Країна виробник | Україна |
Вага упаковки | 0.1 г |
ГМО | Ні |
Група стиглості | Ранньостигла |
Класс семян | Еліта |
Сорт/Гібрид | сорт |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Колір плоду | Зелений |
Упаковка | |
Вага | 0.1 г |
Упаковка | Пакет |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Схожість | 95 % |
Маса 1000 насінин | 0.5 г |
Ботанічні характеристики | |
Висота рослин | Середньорослі |
Посухостійкість | Ні |
Тривалість життя | Багаторічні |
Стійкість до вилягання | Так |
Холодостійкість | Так |
Агрономічні характеристики | |
Тип вирощування | Універсальні |
Інформація для замовлення
- Ціна: 4,80 ₴